Wij zijn er voor jou!

Meet the Billimay family

Evelyne

Dynamische duizendpoot
Mama van Mathieu

Bij mij kan je terecht met al je vragen! Ik verzorg de sociale media, zet de webshop op punt en leef me helemaal uit bij het kiezen van het speelgoed en de hulpmiddelen voor Billimay. Zoals je ongetwijfeld al kon raden, hou ik van familie. Ook lekker eten en dingen tot in de puntjes organiseren behoren tot mijn favoriete bezigheden.

Martine

Creatief speelgoedregisseur

Tijdens mijn vrije momenten help ik Evelyne met de logistieke kant van Billimay. Speelgoed en hulpmiddelen uitkiezen, dat is mijn ding. Ik hou van familie en als mama van 3 kinderen heeft zorgen voor mensen altijd centraal gestaan in mijn leven. Al 29 jaar doe ik mijn job als verpleegkundige dan ook met veel passie.

Nick

Veelzijdige rechterhand

Als kind groeide ik op in een winkel waar veel speelgoed verkocht werd en waar ik met plezier aan terugdenk. Professioneel gezien heb ik een sterke affiniteit met de digitale evolutie en tevens ben ik ook gefascineerd door de ontwikkeling van speelgoed. De webshop “Billimay” brengt dit alles samen en ik zet dan ook met enorm veel plezier mijn schouders hieronder!

Ons verhaal

In 1940 stampte mijn overgrootvader Arie zijn allereerste winkel met speelgoed en huishoudartikelen in Rotterdam uit de grond: WILLEMSTEIN. In het begin verkochten ze voornamelijk huishoudartikelen zoals potten en pannen. Later werd het assortiment aangevuld met speelgoed. Van een bal en knikkers tot de boekjes van Annie M.G. Schmidt, de geliefde Monchichi en Mens-erger-je-niet. 

Mijn vader Nick groeide als 3de generatie op tussen het speelgoed en hielp als kleine jongen van 10 al mee in de winkel.  Kinderen al spelend de wereld laten ontdekken zit dus in onze genen. Met Billimay zetten we dit verhaal graag verder.

We helpen je graag

Vandaag verwacht de maatschappij heel wat van onze kinderen. In het onderwijs wordt steeds meer 1-op-1-begeleiding gegeven, maar eenvoudig is dat niet. Elk kind is anders en als ouder ken je jouw zoon of dochter het beste.

Met Billimay willen we je ondersteunen om thuis de ontwikkeling van je kind spelenderwijs aan te moedigen. Ons assortiment stimuleert op een ongedwongen manier de cognitieve, motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling. Maar bovenal wekt het de nieuwsgierigheid op, brengt het verwondering en zorgt het voor ontspanning, trots en geluk.