Hulpmiddelen

Ondersteuning voor superhelden

Elk kind is uniek en bijzonder en als ouder ken jij jouw kleine pruts het best. Om je optimaal te ondersteunen, verwennen we je graag met een assortiment aan hulpmiddelen. Zo krijgt elk kind de kans om veilig op te groeien op zijn of haar eigen tempo. Op een ongedwongen manier stimuleer je jouw kind extra bij dagelijkse activiteiten zoals slapen, lezen, schrijven en eten. Ook ondersteuning voor uitdagingen zoals kinderen met prikkelverwerkingsproblemen, ASS (autisme), ADHD, dyscalculie en dyslexie vind je hier. 

Elk kind is uniek en bijzonder en als ouder ken jij jouw kleine pruts het best. Om je optimaal te ondersteunen, verwennen we je graag met een assortiment aan hulpmiddelen. Zo krijgt elk kind de kans om veilig op te groeien op zijn of haar eigen tempo. Op een ongedwongen manier stimuleer je jouw kind extra bij dagelijkse activiteiten zoals slapen, lezen, schrijven en eten. Ook hulpmiddelen voor autisme, ADHD, dyscalculie en dyslexie vind je hier. 

Voor elke kleine hartendief is het belangrijk om iemand te hebben die hem of haar ondersteunt en aanmoedigt tijdens het spelen. Zeker tijdens de eerste 5 levensjaren waarin het brein zich enorm snel ontwikkelt.